Acoperisuri case - tigla metalica

Perspective inalte in materie de acoperisuri de tigla metalica

Compania SCS furnizeaza sisteme de acoperisuri cu tigla metalica sau tigla ceramica si asigura echipe specializate de montare pentru constructii noi sau pentru constructii care necesita inlocuirea sau renovari ale acoperisului. Sistemele pe care le montam sunt complete la nivel de structura de suport, sistem pluvial, elemente si accesorii, iar durabilitatea acestora este garantata pentru cateva generatii.

 

Montaj gratuit pentru achizitionarea unui sistem de acoperis tigla metalica


Oferta SCS aduce in prim-plan montarea gratuita a unui sistem complet de acoperis de tigla metalica sau tigla ceramica odata cu achizitionarea profilelor de acoperisuri pentru suprafata disponibila. Oferta cuprinde consultanta, proiectare, realizarea structurii de suport si furnizarea tiglelelor pentru spatiul de acoperis. Montajul acoperisului este gratuit si poate fi realizat in cel mai scurt timp de catre echipele specializate SCS.


Contact
 

La adapost sub un acoperis solid

Acoperisul unei case asigura protectie impotriva capriciilor meteo si preia majoritatea solicitarilor – ploi, grindina, incarcari cu zapada, rafale de vant etc, astfel poate fi supus chiar si conditiilor din zone cu clima extrema. Functionalitatea unui acoperis trebuie sa bifeze cateva criterii, iar cele foarte importante sunt termoizolarea si etanseizarea impotriva infiltratiilor. In cazul acoperisurilor de tabla, forma profilului si sistemul de suprapuneri confera invelitorii de acoperis protectie superioara.

Exista doua categorii de acoperisuri, impartite in functie de conformatie: acoperisuri cu panta si acoperisuri tip terasa. Elementele de compozitie si structura unui acoperis sunt determinate in functie de inclinatia pantelor si destinatia spatiilor de acoperis – se pot amenaja spatii functionale de genul teraselor verzi, circulabile sau necirculabile, se pot instala iesiri de evacuare sau pasarele pentru acces la cosuri de fum, ferestre si antene parabolice.

Tigla metalica pentru acoperisuri bine acoperite

Tigla metalica este realizata din otel pentru a oferi durabilitate majora in timp. Greutatea unui profil de tigla este redusa, astfel capacitatea portanta a acoperisului nu sustine greutati majore din partea sistemului de tigle metalice. Pe interiorul profilului sunt montate straturi de membrane fono-absorbante si termoizolate pentru a prelua vibratiile acoperisului si armoniza fluctuatiile de temperatura.

Alege o echipa specializata de montaj

Serviciile de montaj oferite de SCS sunt dedicate unor proiecte care pretuiesc calitatea executiei. In cazul unui montaj amatoricesc, primele probleme care pot aparea sunt infiltratiile, deteriorari, spargeri si alte probleme de natura tehnica. Indiferent de calitatea tiglelor folosite, un montaj impropriu va conduce catre slabiciuni ulterioare ale sistemului de protectie.

Avantajele tiglei metalice pentru acoperisuri

  • Aspect clasic de ţiglă
  • Modele si culori variate
  • Dimensiuni personalizabile
  • Proiectate pentru suprapuneri invizibile, cu îmbinări etanșe
  • Rezistenta semnificativa la solicitări mecanice
  • Rezistente la coroziune
  • Fabricate din oţel galvanizat la cald, protejat în sistem multistrat pe ambele feţe
  • Incombustibile

Elemente structurale de constructie

Acoperisul este format dintr-o serie de elemente care functioneaza impreuna pentru cele mai bune rezultate. Profilul de acoperis protejeaza casa si structura impotriva factorilor de mediu, conferind izolare termica si fonica. Substructura acoperisului are rolul de a forma o baza solida si eficienta termic cu ajutorul unei folii anticondens si altor straturi specifice, proiectata pentru fixarea tiglelor pe acoperis, de a gazdui folia anti-condens, inclusiv o functie de aerisire.

Sistemul pluvial, cu elementele sale, jgheaburi si burlane de scurgere, conduce apa pluviala in canalizare. Aditional, pot fi montate elemente de siguranta ale acoperisului – scari de acces, sisteme parazapada etc, pentru a oferi siguranta pe acoperis. Se monteaza cosuri de fum, ferestre de mansarda, trape de aerisire, cu atentie sporita la etanseizarea acestora.