Cladiri rezidentiale

Compania de constructii SCS ofera solutii personalizate pentru edificarea unei cladiri rezidentiale trainica din toate punctele de vedere, pentru a gazdui cateva generatii. Misiunea noastra este de a furniza tot necesarul unui astfel de proiect rezidential, astfel incat sa realizam casa de vis pentru clientii nostri.

 

Exploram idei

Misiunea SCS este de a intelege si respecta chestiuni legate de stil arhitectural, bugete fixe de constructie si suntem capabili sa ne adaptam cerintelor clientilor in materie de organizare a spatiului interior si alte caracteristici. Oferim consultanta cu privire la alegerea materialelor si planificarea etapelor de constructie.

Proiectare si design

Aceasta etapa permite salturi creative pentru a structura spatiul rezidential. Sunt realizate masuratori, sunt schitate diferite planuri la sol, sunt conturate 2-3 concepte de design formate din schite, elevatii, desene 3D si alte mijloace de prezentare. Este definit un scenariu ideal de bugetare a constructiei si sunt alese materialele de constructie.

Management de proiect

Planurile de constructie sunt elaborate cu atentie asupra unor detalii de tipul – finisaje design, selectie a materialelor si solicitari de natura structurala. Echipa de constructie este condusa de un Manager de Proiect care mentine contactul cu clientul pentru activitati de santier.

Constructia unei case de vis

Se semneaza un contract cu pret fix pentru a debuta proiectul si a permite inceperea etapelor de pre-constructie. Managerul de proiect informeaza asupra progresului echipei si coordoneaza aspectele tehnice. Proiectele construite de SCS respecta standarde riguroase de executie si oferim asistenta de la startul proiectului, in timpul proiectului, pana la ridicare.

Bun venit acasa

Construim case la cheie, dotate cu instalatii, utilitatile si conditii favorabile unui stil de viata confortabil. Lucrarile noastre de arhitectura vizeaza toate etapele de constructie, incepand cu proiectarea, determinarea structurilor, instalatii, design interior, amenajari exterioare si executie pe santier.

Bugetul de constructie al unei cladiri rezidentiale este determinat in functie de calculatii corecte si oferim consultanta privind fiecare etapa de constructie. Dispunem de echipe de ingineri cu experienta in domeniu si respectam termenele de executie.

Va asteptam pe Facebook pentru idei de design arhitectural si proiecte de constructii:

Home Design & Build

Design de mobilier

Biroul de proiectare SCS, in tandem cu fabrica noastra de prelucrare materie prima ofera clientilor posibilitatea realizarii de piese de mobilier cu design personalizat pentru multiple utilitati si spatii rezidentiale sau comerciale. Lucram cu ajutorul unor artisti vizionari in design de mobilier, iar capacitatea noastra de executie este ireprosabila.

Schitele de mobilier la comanda se realizeaza in functie de linia stilistica si configurarea convenita alaturi de client in faza de consultare si masuratori. In etapa de productie, mesterii SCS pun cap la cap piesele de constructie si concretizeaza obiectul final.