Fatade ventilate și placari verticale

SCS proiecteaza si executa sisteme integrate de invelitori, placari verticale si fatade ventilate pentru cladiri rezidentiale, comerciale sau industriale. Asiguram furnizarea materialelor si montajul sistemelor, conform unor rigori clare de executie. Lucram cu materiale precum Alucobond, granit, Corian, Hi-Mac, placi din fibrociment, panouri HPL cu finisaj din furnir natural din lemn, panouri din beton aparent, piatra naturala, placi ceramice, alaturi de alte suprafete durabile pentru exterior.

Montajul fatadelor ventilate se realizeaza ca etapa finala in constructia unei cladiri noi sau din ratiuni de termoizolare a unei cladiri gata construite. Fatada ventilata ofera proprietati sporite de izolare termica si fonica. Termoizolatia se realizeaza cu vata minerala, caseta structurala portanta, bariera antivant pentru circulatia aerului si material de placare. Ventilarea naturala permite trecerea aerului dinspre interior spre exterior pentru a evita excesul de umiditate si formarea mucegaiului. Suprafata exterioara a peretelui si structura lui sunt foarte importante pentru a pastra caldura sau racoarea in interior.

Fatadele ventilate prezinta multiple avantaje functionale: sunt destinate a conferi izolare fonica, izolare termica, protectie solara. La nivel estetic, fatadele ventilate se pot realiza intr-o varietate de forme, culori si texturi, sunt usor de intretinut si reprezinta accente de design in finisarea unei cladiri bine izolate. Aplicabilitatea fatadelor ventilate se adreseaza atat constructiilor noi, cat si celor vechi, indiferent de inaltime. Pentru realizarea unor fatade cu lipire neaparenta a elementelor, se pot folosi anumite sisteme speciale de fixare.

Nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde in cel mai scurt timp

Contact

Pardoseli și pavimente exterioare (decking)

Amenajarea unui exterior modern implica optimizarea spatiilor pentru acces, tranzit si relaxare. Tehnologiile actuale permit amenajarea spatiilor (terase, curti, gradini) cu pardoseli si pavimente exterioare (decking) din diferite tipuri de lemn si alte materiale pentru a rezista perioade indelungate in conditii climaterice dure. Pardoselile de terase sunt realizate cu substructure ingenioase pentru montaj corect si asamblarea lor se realizeaza pe piese.

Oferim servicii complete pentru realizarea de pardoseli din lemn pentru exterior – proiectare, o gama generoasa de esente de lemn, culori si texturi, sisteme de prindere si montare, servicii realizate cu ajutorul echipelor proprii de montaj si intretinere post-montaj. Avem experienta in lucrari de mare angajament si garantam standarde de inalta calitate pentru clientii nostri.

Pentru solicitari constructive iesite din comun, solutiile oferite de efectivul SCS se adreseaza realizarii unor proiecte majore din punct de vedere al cerintelor tehnice si avem capacitatea de a raspunde oricarui tip de provocare in domeniul montajului de pavimente exterioare. Instalarea si metodele de ingrijire ulterioara garanteaza o durata lunga de folosinta. In cazul lemnului de exterior, finisajele cu ulei ecologic sunt recomandate pentru protectie UV si accentueaza culoarea naturala a lemnului.

Executam podiumuri de terasa, pardoseli de variate tipuri si decking pentru spatii rezidentiale si stabilimente comerciale sau industriale. Pentru oferte personalizate, o echipa de proiect va evalua dimensiunile spatiului si va fi de folos in consultanta privind materialele de decking. Lucram cu materiale inovatoare pentru a realiza pardoseli pentru toate anotimpurile si conditiile meteo. Oferim consultanta la nivel de design, executie ireprosabila si oferim garantia proiectelor. Va asteptam cu idei si detalii privind stilul de decking dorit si ne vom stradui sa le punem in practica conform tuturor specificatiilor.