Hale metalice

SCS este o companie de constructii cu capabilitati majore in realizarea de hale multifunctionale din structuri metalice pentru orice tip de destinatie – baze de aprovizionare, hale de depozitare, hale de productie, hale agricole, showroom-uri si alte constructii cu spatii functionale.

De la schita la edificiu trainic

SCS ofera solutii complete de constructii hale metalice, de la proiectare in programe specializate, analiza de rezistenta, aprovizionare de elemente structurale, transport si montaj. Proiectam structuri sudate in fabrica, transportabile rutier, montabile la fata locului, cu utilaj specializat si echipe de ingineri. Avem o experienta relevanta in acest domeniu si realizam constructii la cheie.

Construim cladiri prefabricate cu structura de rezistenta din profile metalice galvanizate laminate la rece (pereti subtiri)

Avantaje:
 • Timp redus de executie si montaj;
 • Raport competitiv calitate/pret;
 • Sistemul constructiv permite o alcatuire astfel incat reactiunile transmise la fundatii sa fie reduse - rezultand economisiri importante in bugetul de infrastructura.
 • Finalizare rapida a lucrarilor, cu costuri minime
Caracteristici principale:
 • Durabilitate in timp datorita protectiei anti-corozive (nu necesita intretinere);
 • Intregul sistem constructiv cat si subansamblele din care este alcatuit intrunesc standardele nationale si internationale;
 • Adaptabilitate la cerintele beneficiarului - deschidere, lungime, inaltime, arhitectura;
Destinatii:
 • Hale industriale mici si medii;
 • Spatii administrative;
 • Service auto, magazine de prezentare, depozite, garaje;
 • Complexe comerciale;
 • Abatoare si spatii de productie usoara;
Ideea de prefabricat nu implica faptul ca aceste structuri sunt alcatuite pe un anumit tipar de dimensiuni deschideri si inaltimi ci faptul ca au in componenta lor 80% din elemente realizate prin indoire si gaurire la rece.

Structurile metalice sunt solutii rapide si sigure pentru edificarea unor cladiri industriale eficiente din punct de vedere al consumului energetic. Sunt gandite pentru exploatarea la maxim a spatiilor deschise, sunt usor de compartimentat si costurile de intretinere sunt scazute.

Avantajele constructiei unei hale industriale incep de la timpul redus de executie si se extind asupra tuturor aspectelor de personalizare. Structura poate fi proiectata in functie de flota de utilaje pentru a integra capacitati variate, sarcinile suportate de structura pot fi majore, compartimentarea halei permite deschideri si inaltimi mari, iar costurile de constructie sunt relativ mici.

Structuri si elemente modulare

Halele metalice sunt usor de modificat si reconvertit, iar varietatea utilizarii unor spatii de hala se potriveste multor domenii, intrucat pot fi compartimentate zone de productie, de birouri, zone de receptie-marfa, zone de depozitare etc.

Echipa de constructori SCS este capabila sa asigure un montaj realizat cu relativa usurinta. Montarea este modulara, prinderile se realizeaza cu suruburi, iar placajele exterioare asigura inchideri ermetice cu anvelope din panouri metalice termoizolante, tabla sau alte materiale, in functie de cerintele proiectului. Constructiile de tip hala sunt adaptate ritmului de dezvoltare al afacerii proprii, iar gradul redus de dificultate in proiectare si executie reprezinta un avantaj considerabil in edificarea unei astfel de cladiri functionale.

Structurile metalice sunt proiectate pentru a sustine diferite tipuri de incarcaturi si presiuni exterioare, iar caracterul modular permite demontare si mutare intr-o noua locatie. Halele sunt dotate cu toate instalatiile electrice necesare si gama de sisteme constructive poate fi adecvata pentru multiple destinatii comerciale, industriale sau agro-alimentare.

Nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde in cel mai scurt timp

Contact

Construim hale metalice multifunctionale

Halele metalice sunt construite din structuri de otel. Otelul este un material solid si reciclabil, confera linii drepte, nu se degradeaza si ofera siguranta sporita in caz de incendii, cutremur sau furtuni puternice.

Compania SCS dispune de mijloace de transport si mijloace de mecanizare utile pentru executia halelor industrial. Echipa noastra de specialisti ofera servicii de consultanta pentru determinarea tipului de hala potrivita pentru scopuri comerciale sau industrial, servicii de proiectare, livrarea tuturor materialelor din componenta constructiei, transportul segmentelor neasamblate, montaj si garantii pentru intretinerea in conditii de siguranta in exploatarea cladirilor functionale.

Suntem o prezenta notabila pe piata constructiei de hale pe structuri metalice si experienta in domeniu isi spune cuvantul in sistemul de metode si proceduri pe care il punem la dispozitia clientilor. Lucram alaturi de echipe bine sudate de proiectanti si ingineri, avem utilaje de mare capacitate si furnizori de materie prima de cea mai buna calitate pentru a garanta constructii trainice si modernizate la standarde internationale.